فلفل سفید چیست؟

 فلفل سفید غالباً در غذاهایی که نیاز به لقمه فلفل دارند اما در مواردی که مایل به استفاده از بلکهای سیاه نیستید استفاده می شود ، مانند سس های سفید و ظروف سیب زمینی. در غذاهای چینی ، از فلفل سفید آسیاب شده برای افزودن طعم به سوپ ها ، ماریناد گوشت و مرغ ، و سیب زمینی سرخ کرده تند استفاده می شود. با فلفل سیاه یا دانه های فلفل سیچوان متفاوت است.



فلفل سفید چیست؟
فلفل سفید ادویه ای است که از میوه خشک گیاه فلفل ، Piper nigrum تولید می شود ، همانند فلفل سیاه. معمولاً نسبت به فلفل سیاه ملایم تر ، با عطر و طعم پیچیده تر است. فلفل سفید و خرد شده هم موجود است.


فلفل سفید در مقابل فلفل سیاه
در حالی که آنها از توت های همان گیاه می آیند ، تفاوت بین فلفل سفید و فلفل سیاه از زمان برداشت توت شروع می شود. برای تهیه فلفل سیاه ، توت های فلفل نارس را چیده و سپس خشک می کنند که باعث سیاه شدن پوست و افزودن عناصر طعم دهنده می شود.

فلفل سفید از توت های فلفل کاملاً رسیده درست می شود. آنها حدود 10 روز در آب خیس می شوند و منجر به تخمیر می شوند. سپس پوست آنها برداشته می شود ، که همچنین مقداری از ترکیب داغ پیپرین و همچنین روغنهای فرار و ترکیباتی را که به فلفل سیاه عطر می بخشد ، از بین می برد. در نتیجه ، فلفل سفید دارای طعم و م heatلفه حرارتی متفاوتی نسبت به فلفل سیاه است. روند استفاده و استفاده از فلفل سفید می تواند نت های مختلف طعم دهنده را نیز به شما معرفی کند.


فلفل سیچوان گونه ای کاملاً متفاوت است که ارتباط نزدیکی با فلفل سفید یا سیاه ندارد. عنصر حرارتی آن کاملاً متفاوت عمل می کند. این طعم کمی لیمو و نوع دیگری از گرمای تند دارد و باعث بی حسی دهانی می شود.



صنوبر / لیندسی کریگباوم.
کل در مقابل زمین
دانه های فلفل کامل طعم خود را برای مدت طولانی تری حفظ می کنند ، بنابراین دستورالعمل ها اغلب استفاده از فلفل تازه آسیاب شده را توصیه می کنند. همین امر در مورد دانه های فلفل سفید نیز صادق است. اگر بیشترین طعم را می خواهید ، قبل از استفاده آن را تازه خرد کنید. فلفل سفید آسیاب شده به راحتی در دسترس است ، اما با گذشت زمان سریعتر قدرت خود را از دست می دهد. هم فلفل آسیاب شده و هم فلفل سفید سریعتر از فلفل سیاه کهنه می مانند ، بنابراین حتماً مرتباً سهام خود را تازه کنید



Prostock-Studio / گتی ایماژ


مزه اش مثل چیه؟
فلفل سفید طعم گرم زبان دارد ، اگرچه منابع در گرم یا ملایم بودن فلفل سیاه متفاوت هستند. به عنوان مثال ، Cook's Illustrated می گوید ملایم تر است ، در حالی که دیگران می گویند لقمه واضح تری دارد. منابع توافق دارند که طعم فلفل سفید از فلفل سیاه کمتر پیچیده است. این ماده می تواند دارای عطر و طعم خاکی ، خاکی یا علفی باشد که بسته به نوع فرآوری مورد استفاده و نحوه استفاده پس از تولید ، می تواند متفاوت باشد. اگر آن یادداشت ها را دوست ندارید ، باید منبع دیگری از فلفل سفید را امتحان کنید. با استفاده گسترده از فلفل سفید در غذاهای آسیایی ، مردم ممکن است آن را با آن مشخصات عطر و طعم مرتبط کنند.

پخت و پز با فلفل سفید
فلفل سفید باید بعد از پخته شدن ظرف به آن اضافه شود ، زیرا گرم شدن بیش از حد می تواند طعم تلخی از آن خارج شود. یا به دلیل تفاوت در فلفل سیاه (مانند سوپ های خامه دار ، ویشی سیو ، سیب زمینی له شده یا شله شده و غذای صدفی) ، یا به دلیل تفاوت در گرما و عطر و طعم ، مانند غذاهای آسیایی انتخاب می شود.

دستور العمل های فلفل سفید
فلفل سفید اغلب در سوپ ویتنامی و غذاهای گوشت خوک استفاده می شود. سوپ ترش و گرم ، گرمای خود را عمدتا از فلفل سفید می گیرد ، برخلاف سایر غذاهای Szekuan که چیلی ها نقش برجسته ای دارند. فلفل سفید در غذاهای سوئدی نیز مانند کوفته سوئدی با سس خامه استفاده می شود و به سوئدی vitpeppar نامیده می شود.

سس سفید پایه
سوپ ترش و گرم
تخم مرغ سرخ شده برنج
تعویض ها
برای مقادیر کمی فلفل ، ممکن است فلفل سفید و سیاه عوض شود. هنگامی که مقادیر بیشتری درخواست می شود ، توصیه نمی شود که جایگزین شود ، زیرا دو فلفل طعم متفاوتی دارند و اختلاف طعم آن بیشتر قابل توجه خواهد بود. سرانجام ، در هر دستورالعملی که فلفل سفید به دلیل سفید یا کم رنگ بودن غذا استفاده می شود ، تعویض فلفل سیاه کاملاً مشهود خواهد بود.

فلفل سفید را از کجا بخریم
فلفل سفید را می توانید در بخش ادویه جات در سوپرمارکت خود پیدا کنید. معمولاً گرانتر از فلفل سیاه است زیرا پردازش بیشتری می طلبد و مقدار کمتری از آن تولید می شود.

ذخیره سازی
فلفل سفید را در ظرف محکم بسته و دور از نور نگهداری کنید. دانه های فلفل بیشتر از فلفل سفید آسیاب شده ذخیره می کنند که بعد از حدود سه ماه طعم و قدرت خود را از دست می دهد. خراب نخواهد شد و استفاده از آن ایمن خواهد بود ، اما ممکن است برای تهیه همان طعم در ظرف غذای خود به مقدار بیشتری نیاز داشته باشید. به همین دلیل ، عاقلانه است که فلفل سفید آسیاب شده را در مقادیر کمتری که در یک بازه زمانی کوتاهتر استفاده خواهید کرد ، خریداری کنید.

فواید فلفل سفید
فلفل سفید کالری کمی دارد و عطر و طعم زیادی به یک ظرف می بخشد ، که ممکن است باعث شود نمک کم شود. معمولاً به اندازه کافی از آن استفاده نمی کنید تا از مقدار کمی ویتامین C ، کلسیم و آهن موجود در آن بهره مند شوید 1. بالاترین محتوای مواد معدنی کمیاب ، منگنز است ، با 2 درصد ارزش روزانه برای 1 گرم (1/3 قاشق چای خوری). فلفل سفید مانند فلفل سیاه می تواند هضم و تحرک روده شما را تسریع کند.

نظرات

پست‌های معروف از این وبلاگ

آموزش کامل تنظیمات صدا در ویندوز

چرا E-A-T در سئو مهم است؟